Irodalmi pályázat - Aposztróf Kiadó
Dátum: 2011. január 19. szerda, 14:14
Rovat: Pályázatfigyelő


A pályázat leírása:

Az Aposztróf Kiadó a 82. Ünnepi Könyvhétre (2011. június) tervezi megjelentetni az irodalmi pályázat legjobb műveit könyv formájában. Vers és novella kategóriában várjuk a pályaműveket.


A pályázat leírása:

Az Aposztróf Kiadó a 82. Ünnepi Könyvhétre (2011. június) tervezi megjelentetni az irodalmi pályázat legjobb műveit könyv formájában. Vers és novella kategóriában várjuk a pályaműveket.

A pályázat beadási határideje: 2011. március 16.

A pályaműveket elektronikus úton kell beküldeni a következő e-mailcímre:

palyazat kukac aposztrof.hu

A pályázatok beérkezését visszaigazoljuk.

Előzetes nevezési díj nincs.A pályázat feltételei:

Tematikus megkötés nincs. Egy szerző legfeljebb 5 verset vagy 3 novellát küldhet be.

A beküldött versek és novellák csak olyan kéziratok lehetnek, amelyek eddig még nem jelentek meg nyomtatásban. A szerző felelősséget vállal, hogy a beküldött pályamű saját szellemi terméke.

Egy pályamű maximális terjedelme a 10 000 leütést nem haladhatja meg.

A pályázókat kérjük, hogy a beküldött elektronikus fájlban (ne csak a fájl nevében) tüntessék fel a pályamű címét, a szerző nevét (írói nevét) és elérhetőségeit.A pályázatok elbírálása:

A beérkezett kéziratokat irodalomban jártas szakemberek bírálják el. A zsűri tagjai:

Osváth László József, költő, szerkesztő

Pete László Miklós, író, szerkesztő, dramaturg

A megjelenésre érdemes művek szerzőit április 8-ig e-mailben értesítjük.A kiadványról:

A pályázat nyertes műveit közös kötetben adjuk ki. A kötetben minden szerzőnek lehetőséget biztosítunk egy fényképes bemutatkozó oldalra is.

A könyv kiadásához 3500 Ft hozzájárulást kérünk a szerzőktől oldalanként. Ennek fejében két kötetet kap minden bemutatott szerző. (Előzetes nevezési díj nincs.) A szerzőket a kiadvány eladásából jogdíj nem illeti meg.

A kötet tervezett megjelenési dátuma: 82. Ünnepi Könyvhét (2011. június első hete).

A 82. Ünnepi Könyvhét hivatalos újdonságlistájába tervezzük beválogatni a kiadványt.

A Könyvhét utáni napokban könyvbemutatót tartunk, irodalmi est keretében mutatjuk be a szerzőket és műveiket.

A kötet országos terjesztésben lesz elérhető. Könyvesboltok, könyváruházak és könyvtárak közönsége is megismerheti a kiadványt, a legtehetségesebb amatőr írókat, költőket.Kérdéseire az info kukac aposztrof.hu e-mailcímen kaphat választ.

http://www.aposztrof.hu>>HIRDETÉS<<ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG!

INGYENES ÖNNEK IS

Üdvözlöm! / Szia!

…ezt a lehetőséget Te se hagyd ki!!!Az üzlet: A Google napi profitja 1,3 millió $ a Pay Per Click (kattintásokból), most egy alkalmazás segítségével Te is részesedhetsz ennek világpiaci bevételeiből.A Microsoft, a Google és MLM milliomosok alapították, egy forradalmian új technológia.

Lehet, hogy jobb lesz mint eddig bármi?Most bevezetés előtt bárki csatlakozhat ingyen, bárhonnan a világból.

Egy új, egylábas rendszer. Azaz nemcsak a te általad hozott emberek kerülnek alád, hanem mindenki, aki az egész világon a rendszerbe utánad regisztrál!!!A regisztráció most teljesen ingyenes. Csak nevet, email címet és telefonszámot kérnek, ezután kapod meg a saját weboldaladat, amit tovább tudsz küldeni az ismerőseidnek.(Ne felejtsd el a továbbküldés előtt a Te felhasználói nevedet beírni a továbbküldendő link végére!Így a többiek már a Te linkeddel fognak regisztrálni!) Pld:Az én felhasználói nevem a link végén: royalcredit

Gondold át ki használja a Google-t! Küldd el nekik, különben más küldi el.

A rendszer január végén indul! A sikered kulcsa a gyorsaságban van és hogy sok barátodnak és ismerősödnek küldöd el.Itt tudsz regisztrálni:www.prelaunchmalaysia.com/royalcredit


A hír tulajdonosa: SZLOVÁKIAI MAGYAR ÍRÓK TÁRSASÁGA
http://www.szmit.sk

A hír webcíme:
http://www.szmit.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=1094