PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Dátum: 2011. január 26. szerda, 08:43
Rovat: Pályázatfigyelő


Az Írók Szakszervezete, az Írók Alapítványa,
a Sárvári Tinódi Gimnázium és Sárvár Város Önkormányzata
2011. április 19-22-ig
Sárvár városában megrendezi
a magyar nyelvű Kárpát-medencei diákírók, diákköltők
34. irodalmi pályázatának táborát.

   A pályázatot vers-, próza és tanulmány kategóriában hirdetjük meg, és várjuk minden 14 -18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. A pályázatok maximális terjedelme 15, írógéppel, számítógéppel (14 pontos betűnagysággal), vagy kézzel írt kéziratoldal.   
    A pályázatok beérkezésének határideje: 2011. március 4.
    Kérjük, hogy a pályázók postán, egy, jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „tanulmány-pályázat”). Tehát, aki két kategóriában is pályázik, két borítékban küldje írásait.
A pályázatokat a következő címre várjuk:
Írók Szakszervezete, Budapest, Városligeti fasor 38.  1068
    Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat – az esetleges technikai problémák miatt - nem nyomtatunk ki és nem veszünk figyelembe!
    Kérünk mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címoldalán  a saját nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját (vagy az iskolája) e-mail címét, telefonszámát.  
A pályázat nem jeligés.
    A legjobb ötven pályázat  szerzője meghívást kap a  2011. április 19-22-ig megrendezésre kerülő sárvári irodalmi táborba, ahol kiértékeljük a pályamunkákat és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.
    A beérkezett írások visszaküldésére, a várható nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem vállalkozhatunk. A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott  legjobb 50 pályázónak 2011. április 5-ig meghívót küldünk az e-mail címére, amennyiben van, vagy a postai címére. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes. (Szükség esetén a pályázó útiköltségét is megtérítjük.)

Budapest, 2011. január 20.
        
A rendezők nevében
    minden érdekeltnek jó munkát és sikeres pályázatot kíván:
                                                                                           Mezey Katalin
                                          sk.A hír tulajdonosa: SZLOVÁKIAI MAGYAR ÍRÓK TÁRSASÁGA
http://www.szmit.sk

A hír webcíme:
http://www.szmit.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=1099