VÁMBÉRY IRODALMI EST A BUDAPEST KÁVÉZÓBAN
Dátum: 2009. április 14. kedd, 10:35
Rovat: Híreink


Kedves Barátunk,

a Vámbéry Polgári Társulás
tisztelettel meghívja Önt és becses családját

2009. április 16-ára, 18 órára a dunaszerhahelyi, Fő utcai Budapest Kávéházba.

Nagy Erika: Zsákutca

című kötetét Tóth László, József Attila-díjas költő mutatja be.
Az est védnöke a Nagy-Baffi s.r.o.

Nagy Erika könyve tizennyolc rövidebb írást tartalmaz. Az írónő hol egy érzést, hangulatot, gondolatfoszlányt kap el és fogalmaz meg, hol egy-egy érdekes történetet mesél el a maga tömör, kifejezetten kellemes és többnyire vidám stílusában.
Könnyű és könnyed művekről beszélhetünk, egy olyan gyűjteményes kötetről, amit bárhol, bármikor elővehetünk, lapozhatunk, olvashatunk.
Éppen ezért tökéletesen alkalmas egy-egy szabad percünk kitöltésére, de ha nem tudjuk, mivel töltsük el egy magányos szombat délutánunkat, akkor is bátran elővehetjük – megnevettet, elgondolkodtad, néha talán el is szomorít kicsit.
Akár egyetlen szóval is összefoglalhatjuk, jellemezhetjük Nagy Erika első könyvét: elegáns.
Mindenképp megéri tehát megvenni és átlapozni (egyszer, kétszer, többször) a Kenguru zsebkönyvek sorozat tizenötödik darabját, és közelebbről is megismerkedni az írónővel, rendkívül intelligens, kiforrott stílusával, optimista életfilozófiájával. Reméljük, a jövőben több kötetével is találkozhatunk majd! (Bíró Szabolcs)


Fő utca, Dunaszerdahely
vambery@vambery.sk

Támogtóink: a Szlovák Köztársaság Kulturális Minisztériuma / Ministerstvo Kultúry SR, a Nemzeti Kulturális Alap és a Szülőföld Alap
      A hír tulajdonosa: SZLOVÁKIAI MAGYAR ÍRÓK TÁRSASÁGA
http://www.szmit.sk

A hír webcíme:
http://www.szmit.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=678